Kind entertainment

Wij laten dromen uitkomen

Kind entertainment

Magische Kinderfeestjes met Prinsessen, Superhelden en Mascottes
Bij Forevertainment maken we van elk kinderfeest een onvergetelijke ervaring met onze betoverende thema’s en activiteiten! Of uw kind droomt van een prinsessenfeest, een avontuur met superhelden of een feestje met hun favoriete mascottes, wij zorgen voor een sprankelend evenement dat alle verwachtingen overtreft.


Onze Specialiteiten:
Prinsessen en Superhelden: Onze professionele entertainers brengen de magie tot leven met prachtige prinsessen en stoere superhelden. Laat uw kind en zijn vrienden kennismaken met hun favoriete karakters door meeslepende verhalen, speelse activiteiten en foto-momenten.
Mascottes: Onze schattige en energieke mascottes zorgen voor plezier en interactie, met dans entertainment en een vrolijke sfeer die elk feestje onvergetelijk maakt.
Glitter Tatoeages en Schminken: Geef de feestgangers een schitterende uitstraling met onze kleurrijke glitter tatoeages en professionele schminkservices. Perfect voor het aanvullen van hun feestoutfits en het creëren van magische momenten.
Slaapfeestjes aan Huis: Maak van een nachtje logeren een avontuur met ons slaapfeestje-aan-huis pakket. Van mini tippi tenten tot make-up workshops en activiteiten – wij zorgen voor alles wat nodig is voor een gezellig en geslaagd slaapfeestje in thema.
Top Model Make-over workshop: Laat de kinderen onder het genot van top model cupcakes stralen met een topmodel make-over workshop! Wij bieden professionele haar- en make-up styling met de TOP MODEL producten, zodat kinderen zich voelen als echte top modellen.


Wil je meer weten over onze magische feestpakketten en prijzen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij jouw kinderfeest kunnen omtoveren tot een droomfeest!