Our Services

Our services

01.

Dance

Forevertainment heeft een ruim aanbod aan dans acts. Onze danseressen performen op events met een ingestudeerde choreografie of freestyle op festivals en in de clubs. Ook dansen de danseressen in video clips, concerten en theater. Voor een diner show, brunch of ander speciaal gelegenheid verzorgen wij het “van binnen komen tot naar huis gaan” concept waarbij onze entertainers een ultieme belevenis aan acts verzorgen en de gewenste verbinding maken met uw gasten en relaties.

02.

hosts

U organiseert een event of meeting en heeft behoefte aan ervaren hostesses die begrijpen waar het om gaat. Een succesvol event of meeting draait om de belangrijke details. Het gaat natuurlijk niet alleen om de beste talenten, maar ook om het uitdragen van uw merkidentiteit. Onze hosts zijn met gastvrijheid van het hoogste niveau aanwezig om te ondersteunen bij gewenste werkzaamheden en hebben met professioneel ervaring,  oog voor uw gasten en relaties. Wij verzorgen event hosts, front office hosts en meeting hosts. Is uw bedrijf aanwezig op een beurs, fair of business event? Wij beschikken over high-end beurspersoneel.

03.

Special acts

Forevertainment beschikt over een samenwerking met high-end entertainers. De special act die iedereen “versteld” doen staan. Met de hoogte van drie meter zijn de steltenlopers de exclusieve entertainers wanneer je praat over entertainment op het hoogste niveau. Een extra magische beleving binnen uw evenement. Onze steltenlopers geven een weerspiegeling van wat u wilt uitdragen. Ook voorzien wij uw event van candy entertainers.

04.

kids entertainment

Wij organiseren gehele kind feestjes, verjaardagen of kind entertainment voor winkelcentra en bedrijven. De forevertainment prinsessen en superhelden komen natuurlijk ook langs voor een bezoek aan huis of ontmoeting op locatie. Wij zorgen voor de juiste begeleiding tijdens activiteiten en zijn ons pedagogisch bewust van “spelend leren”. e kind entertainers van Forevertainment zijn voorzien van vog (verklaring omtrent gedrag) en zijn pedagogisch opgeleid, Van creatieve activiteiten en interactief voorlezen tot een volledige prinsessen make-overs. Forevertainment neemt de gehele organisatie uit handen. Zo verzorgen wij naast de kind entertainment ook de ballonnen decoratie, activiteiten, catering, cupcakes en taarten. Wij sluiten af met nog lang en gelukkig!

05.

nanny’s on events

Bij een event met alle gewenste facetten en high-end service hoort ook pedagogische ondersteuning voor de kinderen. Forevertainment heeft nanny’s met een pedagogisch achtergrond. Ons team aan gespecialiseerde pedagogen verschijnen op events om de kinderen te voorzien van activiteiten, tijdsbesteding, de juiste zorg en veiligheid. Zij nemen bijna alle zorg uit handen zodat u hier geen omkijken naar heeft.De nanny’s van Forevertainment zijn in te huren op locatie bij particulier en bedrijfs evenementen, maar ook voor langer termijn zoals bijvoorbeeld reizen of vakantie naar het buitenland. Samen met de klant kijken wij welke nanny het beste past bij uw wensen.

06.

Exclusive gadgets

Forevertainment beschikt over exclusieve materialen voor professioneel vermaak op uw event. Zo zijn wij voorzien van een champagne toren met led verlichting, maar ook van een mini-bar met led verlichting. De exclusieve mini-bar is 50 cm hoog en is een exclusieve act waar uw gasten nog lang over zullen spreken. De mini-bartenders (mini mensen) verzorgen uw gasten en relaties een ultieme belevenis bij het maken van shots en gewenste dranken. Onze materialen worden voorzien van elk gewenste kleur, maar ook van logo voor de branding van uw merk, product of bedrijf. De styling verzorgen wij geheel naar wensen of thema.

07.

DJ & ARtists

Wij hebben groot aanbod aan Dj’s en artiesten. Onze dj’s hebben hun strepen verdient en maken op elk event de gewenste sfeerbeleving. Van afro house tot techno zijn onze dj’s gespecialiseerd in hun eigen style. Voor de gewenste aanvulling en de verbinding met uw gasten en relatie’s kan het aan artiesten niet ontbreken. Zo voorzien wij uw evenement van Nederlandse artiesten. Samen kijken wij naar uw wensen en maken wij een selectie uit een van onze Dj’s en artiesten.

08.

models

Voor campagnes, promotie en videoclips zijn wij voorzien van een groot modellen bestand. Forevertainment heeft modellen in alle vormen en maten. Hierdoor hebben wij een selectie van dames en heren die in te huren zijn voor verschillende doeleinden. Het gaat niet alleen om de talenten van het model, maar ook om het uitdragen van uw merk identiteit. Wij kijken als agency samen met de klant naar de wensen en de uitgangspunten voor uw merk, product of bedrijf.

Offerte aanvragen