Dance

een fantasierijke wereld combineren aan realiteit

Dans acts

Forevertainment heeft een ruim aanbod aan dansers en danseressen. Onze entertainers performen op events met een ingestudeerde choreografie of freestyle op festivals en in de clubs. Ook dansen de entertainers in video clips, concerten en theater. De dans act en styling kan geheel worden aangepast aan uw wensen of doeleinde van het evenement.

De gewenste verbinding met uw gasten

Brunch, diner show of speciale gelegenheid?

Voor een brunch, diner show en andere speciale gelegenheden verzorgen wij een concept aan entertainment waar nog lang over zal worden gesproken. De danseressen en entertainers dragen gedurende het event zorg voor de gewenste verbinding met uw gasten. Natuurlijk niet te vergeten volledig gestyled naar uw wensen. Van een vriendelijke verwelkoming tijdens de aanvang en spectaculaire dans acts tot het uitserveren van flessen champagne. Onze entertainers gaan langs de tafels om foto’s te maken van uw gasten met een polaroid camera en gepersonaliseerd foto frame.

“Wij staan met belangstelling staan klaar om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Samen werken wij een concept uit tot een onvergetelijke ervaring.”