Exclusive gadgets

De feestelijke act waar nog lang over gesproken zal worden

Exclusieve minibar

De exclusieve mini bar is een fantastische act en maakt het event tot een onvergetelijke belevenis. De mini-bar is 50 cm hoog. Onze mini-bartenders voorzien uw gasten en relaties van hun favoriete dranken of shots. De mini-bar is volledig aan te kleden naar gewenst thema of style. De mini-bar kan afgestemd worden op een bepaalde drank met bijpassende kleur, maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor disco led-verlichting. Voor de branding van uw merk, product of bedrijf kan de mini bar worden voorzien van naam of logo. Naast een zakelijk of particulier evenement is de mini bar ook te huren voor kids vermaak op events of op uw locatie.

Voor kinderen creëren wij een mini-bar met verschillende kleuren (suikervrij) limonade en gewenste nuttiging zoals cupcakes en snacks geheel gestyled naar uw gewenste thema.

De feestelijke act waar nog lang over gesproken zal worden

Champagne tower

De exclusieve champagne toren met led verlichting is een publiekstrekker op veel events. Door haar flinke afmetingen zien de gasten van verre waar de bubbels geschonken worden. De champagne toren kan worden voorzien van elk gewenste kleur, maar ook van logo voor de branding van uw merk, product of bedrijf. Onze champagne heren of dames staan klaar voor een vriendelijke verwelkoming van uw gasten. Zij voorzien uw gasten en relaties van een glaasje bubbels op unieke wijze. Een geweldig ontvangst tijdens de aanvang van uw event. Wij zorgen voor het WOW effect!