Forevertainment

Onze visie

Als trotse eigenaresse van Forevertainment vertel ik u graag over onze visie. Forevertainment is het creatieve entertainment bureau voor onvergetelijke events. Ons doel is een fantasierijke wereld combineren aan realiteit door middel van onze entertainment. Wij geven een directe weerspiegeling van wat u wilt uitdragen. Wat drie jaar geleden begon met het organiseren van (kind) entertainment binnen Leiden en omgeving is door ons grote passie voor het organiseren, uitdragen en het leveren van kwaliteit gegroeid door heel Nederland en België. Natuurlijk draaien wij onze handen nergens voor om en gaan wij ook internationaal! U vraagt, wij dragen uit! Het draait bij onze entertainers om het belang van karakter aangepast op het doeleinde van het evenement. Naast het leveren van high-end service entertainment op maat, zijn wij ook een betrouwbaar event partner en nemen wij de gehele organisatie uit handen. Met passie en liefde voor het organiseren van unieke belevingen ondersteunt Forevertainment bij alle facetten voor een event. Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten op maat is daarom voor ons een gepassioneerde interesse. Wij maken uw evenement tot een onvergetelijke ervaring.

Celine Dubbelaar

Celine Dubbelaar

Owner

Jaimy Dubbelaar

Jaimy Dubbelaar

Management Forevertainment

“In een wereld waarin tijd schaars is en technologie zorgt voor verregaande standaardisatie, is persoonlijke aandacht het grootste goed wat je iemand kan geven

Een groot aanbod aan persoonlijke advies, op basis van uw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat de entertainment binnen een evenement de meest efficiënte manier is om verbinding te maken en draagvlakken te creëren met uw gasten en relaties. De eerste indruk van een evenement of brand is belangrijk voor de klant. Zakelijke events of een verjaardag feest. Welke sfeerbeleving ook gewenst is, Forevertainment kijkt met karakter en passie wat past bij het doeleinde van het evenement.

Neem contact op