Kids Characters

Wij laten dromen uitkomen

Prinsessen

Onze prinsessen komen langs op locatie voor een meet & greet. Van prinsessen les, dansen en zingen tot glinsterende make-overs. Een verjaardag, bedrijfs evenement of winkelcentra. Wij doen het allemaal!

Forevertainment neemt de gehele organisatie uit handen. Zo verzorgen wij naast de prinsessen en superhelden ook de decoratie, catering, artiesten en sweet tables. De kind entertainers van Forevertainment zijn voorzien van VOG (verklaring omtrent gedrag) en hebben een pedagogische achtergrond.

Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden. Zelf een pakket samen stellen? Dat kan natuurlijk ook!

Wij sluiten af met nog lang en gelukkig!

Een superheld op locatie

Superhelden

Wij verzorgen luxe kind entertainment van binnen komen tot naar huis gaan. De kind entertainers komen op locatie om dromen uit te laten komen. Een ontmoeting met een van onze superhelden en een cadeau voor de jarige. Na een foto moment en een superhelden “move” krijgt ieder kind een superhelden diploma. Onze kind begeleiders zijn aanwezig om te ondersteunen bij gewenste activiteiten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Een glinsterende aanvulling op uw feestje!

Schmink en glitter tatoeage artist

Onze creatieve entertainers voorzien zowel kinderen als volwassenen van schmink en glitter tatoeages. Op elk event, kinderfeestje, bedrijfs evenement of festival maken wij van elk gezicht een feestje om naar te kijken! Wij maken uitsluitend gebruik van huidvriendelijke materialen op waterbasis en cosmetische glitters, wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

De leukste verrassing voor ieder kind

Kids Entertainment Pakketten

Brons

(onderstaande prijzen zijn voor onbeperkt aantal kinderen)

150 .00


Vraag offerte aan

Zilver

(onderstaande prijzen zijn v.a. 8 kinderen)

250 .00


Vraag offerte aan

Goud

(onderstaande prijzen zijn v.a. 8 kinderen)

350 .00


Vraag offerte aan