De leukste verassing voor ieder kind

Kids entertainment

Wij organiseren verjaardagen of kind entertainment voor winkelcentra en bedrijven. Natuurlijk komen onze kind entertainers ook voor een bezoek aan huis of ontmoeting op locatie. Wij zorgen voor de juiste begeleiding tijdens activiteiten en zijn ons pedagogisch bewust van “spelend leren”. Forevertainment neemt de gehele organisatie uit handen. Zo verzorgen wij naast de kind entertainment ook de decoratie, catering, cupcakes en taarten. De kind entertainers van Forevertainment zijn voorzien van vog (verklaring omtrent gedrag) en zijn pedagogisch opgeleid. Van interactief voorlezen tot glinsterende prinsessen make-overs. Wij sluiten af met nog lang en gelukkig!

prinses of superheld op locatie

Superhelden en prinsessen

Een betoverende prinses op bezoek of een koninklijk slaapfeestje aan huis. Wij verzorgen luxe kind entertainment van binnen komen tot naar huis gaan. De kind entertainers komen op locatie om dromen uit te laten komen. Een ontmoeting met een van onze superhelden en een cadeau voor de jarige. Na een foto moment en een superhelden “move” krijgt ieder kind een gepersonaliseerd superhelden diploma. Onze kind begeleiders zijn aanwezig om te ondersteunen bij activiteiten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wij laten dromen uitkomen!

Forevertainment slaapfeestje aan huis

Wij verzorgen een prinsessen slaapfeestje aan huis. De woonkamer wordt omgetoverd met onze costumized tipi tenten, slaapmaskertjes en georganiseerde activiteiten. De tipi tenten zijn voorzien van een matras, kussen en deken. De kinderen krijgen glinsterende glitter tatoeages tot een volledige prinsessen make-over. De haren worden gevlochten en de kinderen krijgen een prinsessen jurk naar keuze uit onze magische verkleed kist. Samen met de prinses volgt een fotoshoot en om af te sluiten leest ze de kinderen voor uit een van onze sprookjes boeken.

Een glinsterende aanvulling op uw feestje!

Schmink en glitter tatoeage artist

Onze creatieve entertainers voorzien zowel kinderen als volwassenen van schmink en glitter tatoeages. Op elk event, kinderfeestje, bedrijfs evenement of festival maken wij van elk gezicht een feestje om naar te kijken! Wij maken uitsluitend gebruik van huidvriendelijke materialen op waterbasis en cosmetische glitters, wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

De leukste verrassing voor ieder kind

Kids Entertainment Pakketten

Brons

(onderstaande prijzen zijn voor onbeperkt aantal kinderen)

150 .00


Vraag offerte aan

Zilver

(onderstaande prijzen zijn v.a. 8 kinderen)

250 .00


Vraag offerte aan

Goud

(onderstaande prijzen zijn v.a. 8 kinderen)

350 .00


Vraag offerte aan